Vote for the Public-Private Partnership Award 2014!

‘De Partnership Verkiezing 2014’: a PPP battle for the best business case concerning an investment in a developing country

(In Dutch) In De Partnership Verkiezing 2014 strijden bedrijven, samen met een ngo/overheid, voor een award voor de beste business-case met een investering in een ontwikkelingsland. Via stemmen, jurybeoordeling en pitch worden de winnaars gekozen tijdens het Finale Event op 18 november 2014. Je kunt stemmen van 4 t/m 18 november.

Maar liefs 6 partnerships zijn met hun business-case de uitdaging aan gegaan voor de ‘Public-Private-Partnership Award 2014’! Wie gaan er op 18 november naar huis met een award?

Onderstaand kun je stemmen op de nominaties voor de ‘Public-Private-Partnership Award’. Je kunt één stem per award uitbrengen. Deel het vooral met je netwerk!

Click here to vote!

Nabericht: De ‘Best Public-Private Partnership Award’ voor de samenwerking tussen overheid en het bedrijfsleven ging naar ‘Sugar: Make It Work’. Deze PPP zorgt voor duurzame oplossingen in de suikersector in Rwanda, waaronder watermanagement-infrastructuur om overstromingen te verminderen. Dit resulteert in vruchtbaarder land, betere oogst en een grote toename van werkgelegenheid. Het partnership bestaat uit TechForce Innovations (lead partner), Kabuye Sugar Works, HaskoningDHV Nederland, Milan Innovincy, Karisimbi Business Partners, Wageningen University (Department of Environmental Sciences), Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (Centre for Development Innovation), Stichting BiD Network, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Ministry of Agriculture and Animal Resources of the Republic of Rwanda.