Conferentie: ‘Geld als Water’ Amersfoort, 28 October (Dutch only)

Het arsenaal aan stimulerings- en subsidieprogramma’s gericht op de Nederlandse watersector is zeer divers. Of het nu gaat om armoedebestrijding of Nederland positioneren als Topsector; water staat centraal bij de Nederlandse overheid. De verschillende programma’s bieden de watersector kansen om aan de slag te gaan in het buitenland.

Maar hoe wordt u, als ondernemer (groot bedrijf of MKB-er), kennisorganisatie of NGO, wijs uit dit ruime aanbod? In de praktijk blijkt het vinden van de juiste financiering toch vaak een bottleneck. Sluit het instrumentarium voldoende aan op de praktijk? En hoe benut u uw kansen?

De conferentie ‘Geld als Water’ op dinsdag 28 oktober a.s. in Amersfoort geeft antwoord op deze vragen. Een volle dag waarbij het gehele scala aan financiële mogelijkheden voor de watersector wordt gepresenteerd. Van Fonds Duurzaam Water (FDW) tot Geodata for Agriculture and Water Facility (G4AW) en van Dutch Good Growth Fund (DGGF) tot door Nederland gefinancierde instrumenten bij Internationale organisaties.

De gelegenheid zal ook worden aangegrepen om samen met u, de overheid en RvO vooruit te kijken naar (beleids)mogelijkheden om regelingen aan te passen en beter te coördineren. De conferentie wordt mogelijk gemaakt door middelen uit het Partners voor Water programma.

PROGRAMMA
Het programma start om 09.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur) en eindigt met een borrel om 17.30 uur. Download hier het voorlopige programma.

LOCATIE
U kunt uzelf hier inschrijven.